skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Ons stukadoorsbedrijf levert het beste stucwerk

U zoekt een écht goede stukadoor in Woerden? Bij Stucadoorsbedrijf Orhan bent u aan het juiste adres! Of het nu gaat om het aanbrengen van sierpleister, schuurwerk of spackspuiten: al uw klussen op het gebied van stucen zijn bij ons stukadoorsbedrijf in betrouwbare handen! Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ook verzorgen wij niet alleen uw binnenwerk, maar verfraaien ook graag de buitenkant van uw pand met vakkundig stucwerk. Doe uzelf een plezier en kies voor erkende topkwaliteit. Kies voor Stucadoorsbedrijf Orhan in Woerden.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

Sierpleister, spuitwerk en ander stucwerk

Wij zijn ervan overtuigd dat uitstekend stucwerk uw woongenot sterk zal vergroten. Muren en plafonds die volledig naar wens zijn maken van uw huis in Woerden een thuis. Bovendien is goed stucwerk een investering die de waarde van uw huis in Woerden ten goede zal komen. Laten we eens kijken naar enkele van de diensten die onze stukadoor u kan aanbieden. Het fundament bij het stuken is uiteraard altijd een strakke ondergrond. Om dit te realiseren passen wij raapwerk of pleisterwerk toe, afhankelijk van hoe scheef het bestaande oppervlak is. Vervolgens kunnen wij dit voor u afwerken door een sierpleister aan te brengen. U kunt dit volledig naar eigen inzicht inrichten: de mogelijkheden wat betreft kleur en structuur zijn bij ons eindeloos. Hiermee houden de mogelijk echter niet op. U kunt er bij Stucadoorsbedrijf Orhan bijvoorbeeld ook voor kiezen het stucwerk af te werken met een sierlijst of schuurwerk. Neem voor alle mogelijkheden snel contact met ons op!

Stukadoor Woerden

Uitstekend stucwerk is onze drijfveer

Stukadoorsbedrijf Orhan bestaat al sinds 2000. Hoewel wij dus kunnen bogen op ruim vijftien jaar ervaring als stukadoor, betekent dit zeker niet dat wij ons werk op routine uitvoeren. Al onze klussen benaderen wij met hernieuwd enthousiasme en de grootst mogelijke aandacht.Op deze manier hebben wij voor een zeer tevreden klantenbestand gezorgd in Woerden en omstreken. Kijkt u eens mee naar onze garanties:

  • Jarenlange ervaring met alle voorkomende stucwerkzaamheden
  • Maatwerk en flexibiliteit
  • Professioneel advies
  • Een nette en efficiënte werkwijze
  • Een team dat bestaat uit klantvriendelijke vakmensen

Neem vandaag nog contact op met ons stukadoorsbedrijf in Woerden

Inmiddels zult een goed beeld hebben van alle voordelen die Stucadoorsbedrijf Orhan te bieden heeft. Acht u de tijd rijp om ook zelf te ervaren wat een uitstekende stukadoor voor uw woning of pand in Woerden kan betekenen? Neem dan zo snel mogelijk contact op via het contactformulier of via telefoonnummer 06-24899177. Wij komen graag bij u langs voor het opmaken van een vrijblijvende offerte. Wij steken als stukadoor met plezier de handen voor u uit de mouwen in Woerden!

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top